Veckans spaningar v.37

Veckans spaningar v.37

#1 Apple´s nya animoji.

Apple presenterade i tisdags, under uppmärksammade former, sina nyheter för hösten. En av de nyheter som stal showen var bolagets lansering av emojin 2.0, som såklart inspirerats av AR. ”Animojin” som den kallas låter användaren skapa animerade emojis som speglar deras verkliga röster och ansiktsuttryck. Animojin verkar vara Apple´s svar på Snapchat´s och Instagrams populära filter och spås bli lika populärt bland användarna.

Vi älskar AR och dess möjligheter och vi ser fram emot att se hur det kommer att växa utanför spelsegmentet, och speciellt som ett verktyg för ny sorts kommunikation.


#2 YouTube i siffror, för oss som älskar statistik!

Om man vill maximera avkastningen på videoinsatser så är YouTube ett måste. Plattformen är än idag störst på video trots andra kanalers storsatsningar på rörligt content. Gräv dig djupare i Youtubes förtrollande värld med Filmoras coola sammanställning nedan 👇.  Enjoy!


#3 Organisera mera!

För alla er som tog hand den übersöta Tamagotchin när ni var små. Möt Tabagotchi, ett litet digitalt geni som ska göra oss alla mer organiserade och fokuserade. Tabagotchi är en så kallad extension eller tillägg till Googles webbläsare Chrome, som håller koll på hur många flikar vi har uppe på en och samma gång – allt för att få oss att jobba smartare.

Så här funkar det: När du öppnar en ny flik så dyker den digitala Tabagotchin upp. Ju fler flikar du öppnar upp, desto argare och ledsnare blir din Tabagotchi – som till slut, om du inte slutar öppna flikar, dör. Lyckas du hålla dig till fem eller färre flikar öppna under 10 timmar, utvecklas och frodas däremot din Tabagotchi. Enkelt va?

Veckans spaningar v.38

Veckans spaningar v.38

CIRCLE K | 360° STCC-RACE

CIRCLE K | 360° STCC-RACE