Burson Cohn & Wolfe (BCW) söker produktionsledare

Burson Cohn & Wolfe (BCW) söker produktionsledare

Burson Cohn & Wolfe (BCW) söker produktionsledare

För att trivas hos oss behöver du vara positiv, supersnäll, gilla högt tempo och låta laget gå före jaget. Struktur, planeringsförmåga och ägandeskap är grundförutsättningar för att bli en grym produktionsledare. 

I rollen som produktionsledare hos BCW kommer du att arbeta direkt med våra projektledare och vår ateljé. Här blir du en brygga vars uppgift är att ta vidare idéer (framförallt produktions- och eventidéer) och säkerställa att de möter kundens förväntningar. I det dagliga arbetet ingår arbetsfördelning, budgetansvar för enskilda projekt och koordineringsarbete. I tight dialog med våra projektledare, art directors och fotografer är du även länken mellan oss och våra leverantörer. Du kommer att arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter där det är du som ror produktioner och event i hamn.

Vi ser gärna att du befinner dig i början av din karriär med viss erfarenhet av produktion mot tryckta, digitala och rörliga media och/eller event. Du har ett starkt intresse av att arbeta med visuell kommunikation. Du känner ägandeskap för de projekt du får ansvar för och har en känsla för att det är detaljerna som gör helheten. Det är avgörande att du är en personlighetstyp som inte blir stressad av att ha många projekt i luften samtidigt.

Du uppskattar raka puckar och har fötterna på jorden. Du får gärna tycka om hundar (för vi har flera kontorshundar). Är du snäll och prestigelös kommer du att trivas hos oss.

 Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Skapa tidplaner, leveransplaner, distributionsplaner och göra projektuppföljning.
  • Hålla kontakt med leverantörer samt distribuera material till kund.
  • Samla offerter och förslag gällande upphandling, ex. tryckerier, mässor, externa produktionsbyråer, eventlokaler, fotostudios etc.
  • Ta in förslag och offerter från både analoga och digitala annonsplatser
  • Produktion av presskit i samarbete med våra projektledare
  • Koordinera och driva produktion av event i samarbete med våra projektledare
  • Driva både köpta och förtjänade samarbeten med influencers
  • Produktionsleda fotograferingar och filminspelningar med ansvar för exempelvis, modeller/statister, rekvisita, lokal och foto/filmutrustning.
  • Tillsammans med våra projektledare planera och genomföra event så som fester, mingel och mässor.

Om du hade jobbat hos oss under våren hade det här antagligen varit några av de produktionerna du varit inblandad i: 

Circle K - Allt för bollen
Unibet - Glenn Hemma
Carlsberg - Alkoholfri bar on tour
Unibet - Världens bästa sommarjobb

Omfattning: 100 %, start enligt överenskommelse.

Om detta är du, hör av dig till oss med en beskrivning av dig själv samt ett cv/portfolio. Skicka ett mail till talang@cohnwolfe.com med ”Produktionsledare” i ämnesraden. Vi intervjuar löpande och kommer att anställa en person så fort det säger klick.


OM OSS
Burson Cohn & Wolfe (BCW) är en kanaloberoende kommunikationsbyrå som brinner för att förändra beteenden, attityder och känslor. Här jobbar cirka 50 personer som är både specialister och generalister vilket gör att vi kan ta hand om våra kunders hela kommunikationsutmaning.

 

Vi söker kundansvarig seniorkonsult

Vi söker kundansvarig seniorkonsult

Praktikansökan Hösten 2018

Praktikansökan Hösten 2018