Cohn & Wolfes kunder i topp bland Sveriges Superkommunikatörer

Cohn & Wolfes kunder i topp bland Sveriges Superkommunikatörer

För femte året i rad utser tidningen Resumé Sveriges 150 Superkommunikatörer i fem olika kategorier. I år kunde vi glatt konstatera att flera av våra kunder fanns med på den välrenommerade listan för sina insatser under året.
Jenny Engström, kommunikationsansvarig på Svenska Turistföreningen, kammade hem förstaplatsen i kategorin ”Kommunikation”, där även Henric Byström, kommunikationschef för Carlsberg Sverige, och Johan Backman, Marknadschef för Circle K, fanns med i toppen.
Som grädde på moset fanns även vår egen VD Marta Karlqvist med på listan.

Stort grattis (och väl kommunicerat)!

CASE - Pilsnersill

CASE - Pilsnersill

Pernod Ricard väljer C&W

Pernod Ricard väljer C&W