Hej praktik!

Hej praktik!

I höst har vi glädjen att få sällskap av fyra friska fläktar till vårt praktikprogram. Under ett par veckor får byrån förstärkning av ett sifferkunnigt träningsfreak, en morgonpigg kreatör, en jämtländsk sportfantast och en skånsk crazy cat lady. Mellan alla uppstartsmöten och uppgifter passade vi på att stämma av läget - vilka är dessa stjärnor egentligen? 

Lovisa Edström.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Lovisa Edström, studerar ekonomi vid Stockholm Business School

Vem är du?
Jag är en stockholmstjej uppvuxen i Falun med norrländskt blod som pluggar sista året på SBS för att få en ekonomie kandidat. Ni hittar mig ofta i träningskläder på fritiden, tyvärr inte endast när jag ska träna... I övrigt tackar jag alltid ja till en tävling eller något gott att äta.

Vad vill du få ut av praktiken?
För det första vill jag se (och lära mig) hur alla delar fungerar hos en byrå som denna! Jag vill lära mig allt jag kan på den korta tid jag har här genom att utmana mina kunskaper och mig själv som person för att växa.

Vad är viktigast på jobbet?
Glad och positiv feeling på jobbet, utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter.

Niklas Adamsson.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Niklas Adamsson, nyexaminerad medievetare från Uppsala Universitet

Vem är du?
Jämtlänning (det heter egentligen Jamt) med en magister i medie- och kommunikation. Jag har också verkat som tidningsreporter. Främst på Östersunds-Posten och oftast på sportredaktionen (punktmarkerade Östersunds fotbollsklubb när det fortfarande kallades Vinterstaden och namnet Potter enbart förknippades med fantasyromaner). I övrigt uppskattar jag god mat & dryck i gott sällskap, helst på resande fot.

Vad vill du få ut av praktiken?
Växa upp från det oregelbundna studentlivet genom att skaffa mig rimliga morgon- och kvällsrutiner (pendlar från Uppsala!).. Lära mig så mycket som möjligt om PR-branschen och samtidigt få visa vad jag går för platsar också på listan.

Vad är viktigast på jobbet?
Feedback med jämna mellanrum. Drivna men vänliga kollegor. Och... bra AW?

Denisa Golombioschi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Denisa Golombioschi, studerar till Digital strateg vid Nackademin

Vem är du?
Jag är en crazy cat lady som bryter på skånska, älskar mat och fascineras av mord. Min största craving i livet är musik och den verkar inte kunna stillas.

Vad vill jag få ut av praktiken?
Jag vill hitta min nisch i branschen och bredda mina kunskaper inom PR då min utbildning i första hand fokuserat på strategiarbete och digitala kanaler.

Vad är viktigast på jobbet?
Sammanhållningen på byrån, en arbetsplats som uppmanar kreativitet och gästspel av diverse husdjur :)

Anna Winér.jpg


 

 

 

 

 

 

 

Anna Winér, studerar till Webbkommunikatör Sociala medier vid Medieinstitutet

Vem är du?
Jag är den morgonpigga, som dyker upp tidigt på jobbet efter att ha hunnit både jogga och yoga. Jag är den med de märkliga matlådorna, efter en helg då jag samarbetat med fixasjalv.se. Jag är den positiva och kreativa Anna Winér. 

Vad vill du få ut av praktiken?
Massor av lärdom och praktisk erfarenhet inom PR-yrket! En lärorik praktiktid med många olika uppgifter och chans att knyta nya kontakter.

Vad är viktigast på jobbet?
Härliga kollegor, kreativitet och få känna att jag gör ett bra jobb som är till nytta.

 

Veckans spaningar v.41

Veckans spaningar v.41

Nu söker vi nya talanger