Case - Carlsberg|Ölpodden

Case - Carlsberg|Ölpodden

Intresset för öl har aldrig varit större. Mikrobryggerier startas om vartannat och hembryggning har fått fäste runtom i landet. Därför lanserade Cohn & Wolfe tillsammans med Carlsberg/Nya Carnegiebryggeriet Sveriges första podcast om öl - Ölpodden.

Första avsnittet släpptes passande nog på Ölets Dag. Ölpodden gräver djupare i svenskarnas bubblande ölintresse och bjuder både på inspiration och spännande diskussioner tillsammans med några av Sveriges mest kunniga ölkännare. Under ledning av Christian ”CC” Eikner, till vardags barchef på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby Sjöstad, diskuteras allt från hemmabryggning och smaktrender till hur man bäst kombinerar öl och mat. 

I det första avsnittet tog Ölpodden tempen på Ölsverige, tillsammans med ölfantasterna Oskar Svanström från The Bishop's Arms, Stene Isacsson från Akkurat och Jörgen "Jugge" Hasselqvist från Oliver Twist. Bland annat jämför de hur den typiska öldrickaren har förändrats på 20 år och vad folk egentligen beställer på krogen. Ölpodden släpps en gång varannan vecka/en gång i månaden, beroende på omvärldshändelser justerar vi utgivningstakten. Ölpodden har även fått en naturlig plats på landets olika ölmässor och var den officiella ölpodden under Öl och Whiskey-mässan.

Ölpodden riktar sig enbart till lyssnare över 25 år.

Nyhet - Är du vår nya goalkeeper?

Nyhet - Är du vår nya goalkeeper?

Case - Match.com – sveriges mest dejtingvänliga platser

Case - Match.com – sveriges mest dejtingvänliga platser