NYHET - Axel Bringel utsedd till ”Årets rookie” i Spinn 2016!

NYHET - Axel Bringel utsedd till ”Årets rookie” i Spinn 2016!

Axel Bringel fick ta emot priset för ”Årets rookie ” under årets Spinn-gala. – Det känns fantastiskt roligt, det är väldigt stort och jag blev väldigt chockad när jag fick priset.

Axel Bringel har en kandidatutbildning i strategisk kommunikation från Lunds universitet och började efter sin examen 2013 praktik på Cohn & Wolfe Stockholm. 2014 anställdes han som juniorkonsult och har sedan dess uppvisat enastående prestationer.

Igår fick Axel inta scenen på Berns och ta emot den eftertraktade pokalen med jurymotiveringen:

Att snabbt bli tongivande i idé- och strategiarbetet för byråns stora kampanjer och dessutom ha en doer-mentalitet av sällan skådat slag uppfyller kriterierna väl. Liksom att vara lyhörd och medveten om verkligheten utanför konsultvärlden. Årets rookie är därtill en talför kreatör, som ser sin snällhet som en styrka.

– Jag hoppas att mycket beror på snällheten. Jag försöker att vara ödmjuk och mig själv. Inte så pretentiös som man ibland kan se i branschen. Sedan går jag all-in i alla projekt som jag jobbar i, kommenterar Bringel i Dagens Media.

Axel Bringel har haft en avgörande roll i bland annat Carlsbergs succékampanj ”Vem Kör?” för ett ansvarsfullt drickande.

Läs hela artikeln i DM här: http://www.dagensmedia.se/medier/pr/arets-rookie-det-ar-valdigt-stort-6807772

Nyhet - Linnéa och Joseph poddar med Sveriges Kommunikatörer

Nyhet - Linnéa och Joseph poddar med Sveriges Kommunikatörer

NYHET - FEM GULD I SPINN 2016

NYHET - FEM GULD I SPINN 2016