Nyhet - Är du vår nya goalkeeper?

Nyhet - Är du vår nya goalkeeper?

TJÄNSTEN ÄR NU TILLSATT! :) Vi är på jakt efter någon som kan hjälpa oss att ta hand om vårt härliga kontor och våra härliga kollegor. Du är vårt ansikte utåt mot besökare och leverantörer. Du är prestigelös, ser vad som behöver göras och har känsla för detaljer. Du förstår att man kan förändra någons dag genom ett härligt välkomnande och ett glatt ”Hej!”. 

Bland dina arbetsuppgifter finns bland annat att ta emot besökare, bemanna vår reception, inköp, växel, budhantering, kontorsadministration och interna aktiviteter. Vi vill också att du avlastar våra konsulter med exempelvis enklare eventarrangemang och att packa ursnygga presskit för våra kunders produkter. Det kräver i viss mån kreativitet och känsla för stil.

Som person är du ”på”, initiativrik, flexibel, noggrann, social och serviceinriktad. (Och inte på det där klyschiga jobbannons-sättet.) Du älskar människor och vi kommer att tycka att du är kontorets viktigaste person. För oss som byrå är den viktigaste egenskapen att du är snäll. 

Tjänsten omfattar heltid med placering på vårt kontor på Drottninggatan 94 i Stockholm. Bonus? Vi har en kontorshund!

Intresserad? Skicka personligt brev och CV till talang@cohnwolfe.com

CASE - CARLSBERG|SORBEER

CASE - CARLSBERG|SORBEER

Case - Carlsberg|Ölpodden

Case - Carlsberg|Ölpodden