BCW söker Ekonomiassistent

BCW söker Ekonomiassistent

Burson Cohn & Wolfe är en av Sveriges ledande PR-byråer med kontor på Drottninggatan i Stockholm. Vi arbetar bland annat med kunder inom hälsa, drivmedel, hållbarhet, teknik, mat & dryck och sport. Vi har en bred kundportfölj med stora välkända varumärken som t.ex. Carlsberg, Stadium, Circle K och Marabou.

Vi söker nu dig som studerar ekonomi och vill arbeta deltid på timbasis med enklare redovisning, uppföljning och rapportering. Omfattningen motsvarar ca en 50%-tjänst men kan komma att variera. Du bör tycka om att arbeta med siffror, vara strukturerad, ha grundläggande kunskaper i redovisning och en vilja att lära dig nya saker. Visst arbete mot deadlines förekommer så flexibilitet och stresstålighet är viktiga egenskaper.

Som medarbetare på Burson Cohn & Wolfe kommer du att få jobba tillsammans med 35 kreativa, nytänkande och kompetenta kommunikationsproffs. Våra främsta egenskaper är att vi är snälla, härliga och älskar vårt jobb. Det behöver du också vara för att passa in här.

Arbetsuppgifterna består bland annat av
·      Registrering och kontering av leverantörsfakturor
·      Hantering och bokföring av kontantutlägg
·      Kundfakturering
·      Om tid och intresse finnes - Projektvärdering, bokslut och rapportering

Kompetenskrav
·      Flytande svenska och god engelska i tal och skrift
·      Mycket god datorvana och erfarenhet från Excel i synnerhet
·      Erfarenhet från arbete i ekonomisystem är meriterande
·      Grundläggande kunskaper i bokföring och redovisning

Som person ser vi att du är noggrann, snabblärd och kommer till din rätt med administrativa arbetsuppgifter. Du gillar att ha ordning och reda och det faller sig naturligt för dig att vara strukturerad. Det är dessutom avgörande att du är snäll, prestigelös och en lagspelare.

Låter detta intressant? Tillträde sker under hösten 2018, urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag! Ansökan till denna tjänst görs endast genom att följa nedan länk, och skicka sedan in din ansökan genom att trycka på knappen som heter ”Ansök”. https://bit.ly/2OCe6ZJ

BCW söker Originalare

BCW söker Originalare